Mednieki: " Vairāk ieroču - mazāk galvas griezošu, izvarojošu nezvēru!"

© pixabay.com

Mednieku savienība sadarbībā ar Ziedot.lv īsteno finanšu līdzekļu vākšanu, lai iegādātos snaiperšautenes Ukrainas aizstāvjiem.

Ziedot.lv vēstīts: "Izvarošanas, nolaupīti bērni, sakropļoti un noslepkavoti karagūstekņi. Prieka pēc nošauti mājlopi, izlaupītas mājas, uzņēmumi un zemnieku saimniecības, iznīcinātas pilsētas un iegūtas skaudras atziņas atklātajos masu kapos.

Šobrīd Ukrainā neplosās cilvēki, bet nezvēri! Saukt Krievijas armiju par dzīvniecisku nozīmē apvainot dzīvniekus, bet tomēr - tās necilvēcīgā rīcība nav nekas jauns. Arī Latvija un daudzas citas valstis ir cietušas no Krievijas zvērībām. Lai tas neatkārtotos un apstātos, šie nezvēri ir jānomedī jau tur - Ukrainā!

Tāpēc Latvijas Mednieku savienība (lms.org.lv) un Latvijas ziedotāji turpina* akciju “Snaiperšautenes nezvēru medniekiem Ukrainā”. Par tās ietvaros savāktajiem līdzekļiem Ukrainas aizstāvjiem - tostarp cīnītājiem no Latvijas - tiks nosūtīti augstas precizitātes tāldarbības šaujamieroči, kuru komplektācijā ir trokšņa slāpētāji (t. s. klusinātāji), nakts redzamības un termālie tēmekļi, optiskie tēmēkļi un citas nepieciešamas lietas.
Katrs ziedojums ir svarīgs.

Arī Tavējais apturēs kādu nezvēru Ukrainā, kas citādi varētu plosīties, izvarot un laupīt Tavās mājās.

Ieraksts "Twitter: "Latvijas Mednieku savienība un Ziedot.lv turpina akciju "Snaiperšautenes Ukrainas aizsardzībai". Par savāktajiem 100 000+ EUR iegādātās jau strādā Ukrainā. Bet vajag vēl. Jo formula vienkārša: vairāk ieroču = mazāk galvas griezošu, izvarojošu nezvēru!"

Latvijā

Valsts konsolidētā budžeta ieņēmumi nākamajā gadā plānoti 15,081 miljarda eiro apmērā, savukārt izdevumi - 17,093 miljardu eiro apmērā, paredz Finanšu ministrijas (FM) sagatavotais un izskatīšanai valdībā iesniegtais likumprojekts valsts budžetu 2025.gadam un budžeta ietvaru 2025., 2026. un 2027.gadam.