Lieldienās vilcieni kursēs pēc brīvdienu grafika

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

No 7. līdz 10.aprīlim elektrovilcieni kursēs atbilstoši brīvdienu grafikam. Tie dīzeļvilcieni, kas tradicionāli kursē tikai nedēļas nogalēs, 6.aprīlī brauks pēc piektdienas grafika, savukārt 10.aprīlī - pēc svētdienas grafika. Iespēju robežās pirms svētkiem un to laikā dīzeļvilcienu kursēšanas maršrutos braucieniem no Rīgas uz reģioniem un atpakaļ tiks palielināts vagonu skaits, informē AS "Pasažieru vilciens".

Pieskaņojoties garo brīvdienu atpūtas paradumiem, atsevišķiem tālo galamērķu reisiem ir mainītas to izpildes dienas. Tā, piemēram, reisi no Rīgas uz Liepāju piektdien, 7.aprīlī, un svētdien, 9.aprīlī, un no Liepājas uz Rīgu sestdien, 8.aprīlī, ir atcelti. To vietā ir norīkots vilciens no Rīgas uz Liepāju ceturtdien, 6.aprīlī, un pirmdien, 10.aprīlī, un no Liepājas uz Rīgu piektdien, 7.aprīlī.

"Pasažieru vilciena" tīmekļa vietnē un mobilajā lietotnē publicētajā vilcienu kustības sarakstā, kurā ir redzams plānojums 10 dienas uz priekšu, jau ir ietvertas visas aktuālās izmaiņas. Lai savlaicīgi saņemtu paziņojumu e-pastā par plānotajām izmaiņām vilcienu kustības grafikā interesējošajā maršrutā, iespējams pieteikties šeit.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.