Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Svarīga informācija pensiju saņēmējiem no "Latvijas pasta"

© Vladislavs Proškins/f64

Ņemot vērā darba laika izmaiņas, Lieldienu brīvdienu periodā Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras izmaksātās pensijas un pabalstus "Latvijas pasts" izmaksās agrāk, aģentūru LETA informē kompānijā.

Pensijas un pabalsti, kuru piegāde dzīvesvietā paredzēta 5.aprīlī un 6.aprīlī, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 4.aprīlī, savukārt 5.aprīlī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 7.aprīlī un 8.aprīlī. Tikmēr 6.aprīlī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 9.aprīlī un 10.aprīlī.

Vienlaikus "Latvijas pasts" informē, ka Lieldienu brīvdienu periodā - 7., 9. un 10.aprīlī - strādās atsevišķas pasta nodaļas Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā un Mārupē. Tikmēr 8.aprīlī strādās tās "Latvijas pasta" nodaļas, kas ierasti atvērtas sestdienās, un to darbalaiks šajā dienā nemainīsies, izņemot Jelgavas 5.pasta nodaļu.

Plašāka informācija par pasta nodaļu darba laika izmaiņām pieejama "Latvijas pasts" tīmekļvietnē un uz vietas pasta nodaļās.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3000 darbinieku.