Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Portālam manapolise.lv ir mainījušies īpašnieki

© Dmitrijs Suļžics/f64

Uzņēmums “RD AB”, kas ietilpst Centrālās un Austrumeiropas reģionā vadošajā apdrošināšanas brokeru grupā “RENOMIA”, ir pabeidzis portāla www.manapolise.lv iegādes procesu no apdrošināšanas brokeru sabiedrības “UNIBROKKER” un no 28. februāra ir portāla jaunais īpašnieks. “RENOMIA” jau pieder portāls www.octas.lv, vēsta uzņēmuma pārstāvji.

Darījums tika realizēts ar “RENOMIA GROUP” uzņēmuma “RD AB” starpniecību, pilnībā pārņemot portāla ManaPolise.lv biznesu, ieskaitot aktīvus, klientu bāzi, tehnoloģijas un IT risinājumus.

Klientiem, kas iegādājušies polises ar ManaPolise.lv starpniecību, nav jāveic nekādas papildu darbības. Visas noslēgtās polises turpina savu darbību, un to apkalpošanu pārņem “RD AB”. Arī ManaPolise.lv vadība un komanda paliek nemainīga.

2022.gadā portāla ManaPolise.lv parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoms sasniedza 5 miljonus eiro, un tika pārdotas vairāk nekā 120 000 polises OCTA, KASKO, ceļojumu, īpašuma un privātpersonu veselības apdrošināšanai. ManaPolise.lv klientu vidū ir vairāk nekā 65 000 privātpersonas un 2 000 mazie un vidējie uzņēmumi.