Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Trešās akcijas "Adījumi Ukrainas atbalstam" laikā saziedoti 9600 kilogramu adījumu

© f64.lv, Ilze Zvēra

Trešās akcijas "Adījumi Ukrainas atbalstam" laikā iedzīvotāji VAS "Latvijas pasts" nodaļās nodevuši 9600 kilogramu dažādu adījumu, informē kompānijas pārstāvji.

Trešā akcija "Adījumi Ukrainas atbalstam" pēc Ukrainas puses lūguma sākās 6.februārī un turpinājās līdz 17.martam, aicinot ziedot visdažādākā veida un izmēra zeķes, cimdus, šalles un cepures pieaugušajiem.

Akcijas "Adījumi Ukrainas atbalstam" ietvaros adījumi bez maksas tika pieņemti visās "Latvijas pasta" nodaļās un ar "Latvijas pasta" palīdzību nogādāti biedrībai "Tavi draugi" Rīgā, no kurienes tālāk transportēti uz Ukrainu.

Tādējādi kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā kopumā norisinājušās trīs adījumu akcijas Ukrainas atbalstam. Pirmā no tām sākās 2022.gada martā, aicinot ziedot visdažādākā veida un izmēra rokdarbus, kas nepieciešami gan Ukrainas karavīriem frontē, gan mierīgajiem iedzīvotājiem izpostītajās pilsētās un citās apdzīvotās vietās, gan kara bēgļiem.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3000 darbinieku.