Divās PMLP nodaļās šodien varēs noformēt pases un eID kartes

© Ģirts Ozoliņš/f64

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Rīgas 1.nodaļā un Daugavpils nodaļā šodien tiks nodrošināta personu apliecinošu dokumentu noformēšana, aģentūru LETA informēja PMLP pārstāvji.

Lai palielinātu pakalpojumu pieejamību, PMLP Rīgas 1.nodaļā trīs sestdienās nodrošinās pilsoņu un nepilsoņu personu apliecinošu dokumentu - pases un personas apliecības jeb eID kartes - noformēšanu un izsniegšanu.

Rīgas 1.nodaļā pilsoņu un nepilsoņu pases un eID kartes rindas kārtībā būs iespējams noformēt un saņemt jau iepriekš noformētos personu apliecinošos dokumentus trīs sestdienās - šodien, 11.martā un 25.martā - no plkst.8 līdz plkst.15.

Pakalpojumu saņemšana notiks "dzīvās" rindas kārtībā - tiks izdalīts noteikts numuriņu skaits, un katrs klients ar numuriņu tiks apkalpots atbilstoši tā kārtai rindā.

Daugavpils nodaļā noformēt pilsoņu un nepilsoņu pases un eID kartes "dzīvās" rindas kārtībā varēs šodien no plkst.8 līdz plkst.15.

Visās sestdienās būs iespējams iestāties rindā uz dokumentu noformēšanu vai saņemšanu arī attālināti, izmantojot "Qticket" mobilo lietotni. Tādējādi klienti var taupīt laiku un doties uz nodaļu tikai tad, kad tuvojas apkalpošanas laiks, skaidro PMLP.

Lai pakalpojumu saņemšana noritētu veiksmīgi, uz jaunās pases un/vai eID kartes nomaiņu obligāti jāņem līdzi vecais personu apliecinošais dokuments, kas būs jānodod nodaļā.

Reizē PMLP vērš uzmanību, ka sestdienās netiks sniegts uzturēšanās atļauju eID kartes noformēšanas un izsniegšanas pakalpojums.

Svarīgākais