Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Pasi vai ID karti var noformēt arī sestdienā; uzzini, kuras PMLP nodaļas šodien ir atvērtas

© f64.lv, Dāvis Ūlands

Lai palielinātu pakalpojumu pieejamību, Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) Rīgas 1. nodaļā trijās sestdienās nodrošinās pilsoņu un nepilsoņu personu apliecinošu dokumentu – pases un eID kartes – noformēšanu un izsniegšanu, ziņo PMLP.

Rīgas 1. nodaļā pilsoņu un nepilsoņu pases un eID kartes rindas kārtībā būs iespējams noformēt un saņemt jau iepriekš noformētos personu apliecinošos dokumentus 25. februāra, 11. marta un 25. marta sestdienās no plkst. 8.00 līdz plkst.15.00.

Pakalpojumu saņemšana notiks gan “dzīvās” rindas kārtībā - tiks izdalīts noteikts numuriņu skaits, un katrs klients ar numuriņu tiks apkalpots atbilstoši tā kārtai rindā.

Daugavpils nodaļā noformēt pilsoņu un nepilsoņu pases un eID kartes “dzīvās” rindas kārtībā varēs, sestdien, 25. februārī, no plkst. 8.00 līdz plkst.15.00.

Visās sestdienās būs iespējams iestāties rindā uz dokumentu noformēšanu vai saņemšanu arī attālināti, izmantojot Qticket mobilo lietotni. Tādējādi klienti var taupīt laiku un doties uz nodaļu tikai tad, kad tuvojas apkalpošanas laiks.

PMLP atgādina: lai pakalpojumu saņemšana noritētu veiksmīgi, uz jaunās pases un/vai eID kartes nomaiņu obligāti jāņem līdzi vecais personu apliecinošais dokuments, kas būs jānodod nodaļā.

Tāpat PMLP vērš klientu uzmanību, ka sestdienās netiks sniegts uzturēšanās atļauju eID kartes noformēšanas un izsniegšanas pakalpojums.