Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Kā atgūt naudu par neizmantotajām "Can Can" picērijas dāvanu kartēm?

© f64.lv, Gatis Gierts

Iedzīvotāji varēs pieteikties naudas atmaksai par neizmantotajām likvidējamā SIA "Eiropica" pārvaldītā "Can Can" picērijas dāvanu kartēm, informē kompānija.

Klienti, kuri vēlas atgūt naudu, līdz 2023.gada 31.martam aicināti sazināties ar "Eiropica" administrāciju, rakstot uz "administracija@cancan.lv" vai zvanot pa tālruni 29808475.

Nauda tiks atgriezta ar pārskaitījumu, klientam iesniedzot iesniegumu un neizmantoto karti.

Jau vēstījām, ka "Can Can" picēriju un kafejnīcu "Caif Cafe" īpašnieks SIA "Eiropica" pērn decembrī sāka likvidācijas procesu.

"Eiropica" vadītājs Andrjus Vasiļausks skaidro, ka lēmumu pieņemt bijis grūti, taču tas bija neizbēgams, ņemot vērā uzņēmuma vājajos rezultātus Latvijas tirgū, kas sākušies jau 2019.gadā.

"Pandēmijas laikā noteikto ierobežojumu dēļ situācija kļuva vēl sarežģītāka," uzsvēra Vasiļausks, piebilstot, ka tad nolemts biznesu vēl saglabāt cerībā, ka pēc Covid-19 klientu plūsmas atjaunosies un ēdināšanas pakalpojumu apmērs pieaugs.

"Pat pēc pandēmijas ierobežojumiem restorānos un kafejnīcās dzīvība atgriežas lēni, tāpēc nācās pieņemt šo smago lēmumu," min vadītājs.

Kompānijā norāda, ka atlaistajiem darbiniekiem tiks izmaksātas visas viņiem pienākošās kompensācijas saskaņā ar spēkā esošajiem likumiem un citiem normatīvajiem aktiem. Uzņēmums arī samaksās visus valstij pienākošos nodokļus un norēķināsies ar partneriem, izpildot visas līgumsaistības.

Pērn novembrī Latvijā bija septiņas "Can Can" picērijas un trīs "Caif Cafe" kafejnīcas.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Eiropica" 2021.gadā strādāja ar 1,2 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 2,6 reizes mazāk nekā 2020.gadā. Vienlaikus kompānija zaudējumi samazinājās par 19,4% - līdz 796 315 eiro.

"Eiropica" reģistrēta 2001.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2 046 849 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Lietuvā reģistrētais uzņēmums "Delano".