Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Latvijā

"Latviski runājot - esmu uz "pauzes"..." Mārtiņš Egliens jūtas aizkustināts

© Vladislavs Proškins/F64

"Es esmu pārsteigts, apmulsis un izbrīnīts. Latviski runājot - esmu uz "pauzes"... Nav tādu pateicības vārdu, kuri būtu piemēroti šim gadījumam," ierakstā "Facebook" vissiltākos pateicības vārdus visiem saviem atbalstītājiem pauž iemīļotais aktieris Mārtiņš Egliens.

"Es zināju, ka dzīvoju zemē, valstī, pasaulē, kurā mitinās ļoti daudz brīnišķīgu, nesavtīgu cilvēku. Bet ka tik daudz... Kad runāju ar Ziedot.lv meitenēm, viņas izteica cerību, ka varētu būt, ka vēlamo summu savāksim ātri. Es klusībā nopriecājos un cerēju, ka varbūt mēneša laikā to varētu izdarīt... Jūs mani pārsteidzāt! Vajadzīgā summa tika savākta divu stundu laikā. Protams, jāsaka paldies dažiem maniem draugiem, kuri neprātīgā tempā aktivizēja sociālos tīklus. Tad arī tiem, kuri šo aktivizāciju draudzīgi turpināja aktivizēt tālāk. Bet vislielākais paldies, protams, visiem jums un katram atsevišķi. Lielāko daļu no jums es nepazīstu. Kaut gan nu jau mazliet tomēr pazīstu gan! Jo, kā mēs visi zinām, par cilvēku vislabāk runā viņa darbi," raksta M. Egliens.
Cerību pilns viņš ir gatavs doties uz Vāciju. Ja konkrētā manipulācija palīdzēs, tā iespējams būs jāatkārto. Ja naudiņa paliks pāri, tad ar Ziedot.lv ir vienošanās, ka to varēs ziedot tālāk vēl kādam, kam tas ir ļoti nepieciešams. "Iespējams, jūs būsiet palīdzējuši ne tikai man," teic aktieris.