Konkursā uz LDDK ģenerāldirektora amatu saņemts 51 pieteikums

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Konkursā uz Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektora amata vakanci iesniegts 51 pieteikums, vēsta LDDK pārstāvji.

Kandidātiem pieteikumi bija jāiesniedz līdz 1.februārim.

Turpmāk LDDK atlases komisija izvērtēs iesniegtos pieteikumus, lai izlemtu par kandidātu izvirzīšanu otrajai kārtai.

Jau ziņojām, ka līdzšinējo LDDK ģenerāldirektori Līgu Meņģelsoni (AS) 2022.gada decembrī apstiprināja veselības ministres amatā.

No 14.janvāra LDDK valdes locekles un ģenerāldirektores pienākumus veic līdzšinējā ģenerāldirektores vietniece politikas plānošanas un administratīvajos jautājumos Ilona Kiukucāne.

LDDK ir nacionāla līmeņa darba devēju pārstāvis un sociālekonomisko sarunu partneris Ministru kabinetam. LDDK misija ir veidot Latvijas uzņēmējdarbību atbalstošu vidi, veicinot uzņēmēju konkurētspēju un pārstāvot darba devējus sociālā dialoga ietvaros nacionālā, Eiropas Savienības un starptautiskā līmenī.

Latvijā

Dzelzceļa projekts "Rail Baltica" ir tik dziļā bedrē, ka tas var fundamentāli ietekmēt esošo valsts budžetu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" vērtēja "Rail Baltica" Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētājs Andris Kulbergs (AS).

Svarīgākais