Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Rīdzinieku grupa “Dani Ryan” piedāvā animētu dziesmas videoklipu

© publicitātes foto

Eklektiskā roka grupa “Dani Ryan” laidusi klajā jaunu dziesmu “World”, kas tiks iekļauta topošajā trešajā studijas albumā. Šim gabalam tapis visai interesants videokips.

“Dani Ryan” jaunākās dziesmas “World” animēto klipu izstrādājis grupas ģitārists un vokālists Daniils Ravinskis. Pie pašproducetā ieraksta bez viņa vēl darbojušies basģitāriste Angelina Volkova un bundzinieks Jānis Zariņš. Dziesma ir pirmais vēstnesis no nākamā grupas albuma “Songs Of Comfort For Every Day”, kas plašākai auditorijai tiks prezentēts 25. martā - būšot pat iespaidīgas svinības koncerta izskatā.

Daniila Ravinska izveidotais sintīroka projekts “Dani Ryan” pēc debijas albuma “Open” (2019) nu jau pārveidots par īstu rokgrupu: ja grupas otrais albums “Party!” (2020) jādēvē par eksperimentālu, tad pandēmijas laikā ierakstītais koncertalbums “Performance” jau iezīmē kolektīva multimediālos un enerģiskos “dzīvo” koncertu priekšnesumu elementus. Pazīstamākās “Dani Ryan” kompozīcijas ir “Radio Anna” (tā iekļuva pat Radio NABA topā), “Exciter” un “Meloman”. “”Dani Ryan” patīk veidot un radīt visu pašiem - gan mājās, gan mēģinājuma telpā, turklāt tas notiek ar maksimāli ierobežotu budžetu,” informē mūziķi.