Pēc mazmeitas pavadīšanas uz lidostu, Rīgā pazūd vectēvs

© Ekrānuzņēmums/FB

Kopš vakardienas ir pazudis Elmārs Baltiņš. Viņš pirms pulksten 15.00 pavadīja mazmeitu Mairu uz lidostu "Rīga". Pēc tam savā dzīvesvietā nav atgriezies un uz telefonu zvaniem neatbild.

Mazmeita Maira lūdz līdzcilvēku palīdzību: varbūt kāds viņu ir redzējis pēc vakardienas pulksten 15.00.

"Mēs pēdējo reizi runājām pa telefonu pēc 15:00. Viņš izklausījās apmaldījies, teica, ka esot Rīgas centrā pie Origo, bet varbūt viņš vēl maldījās lidostas teritorijā... Viņš pirmoreiz tā nomaldās, zinot pilsētu. Viņam ir vāja redze, tumsā varēja apjukt. Vectēvam mugurā bija: melna cepure, melna ziemas kurtka ar kapuci ar baltu uzrakstu aizmugurē: "Spy Game", šalle, melni, lieli ziemas zābaki, un bēša soma uz pleciem. Viņam līdzi bija maks ar visiem dokumentiem, kartēm, mājas atslēgas," sociālajā vietnē "Facebook" raksta Maira.

Ja kādam ir informācija, lūdzu par to ziņojiet policijai pa tālruni 110 vai arī Elmāra tuviniekiem (Tālr. +371 25636552 vai +371 67465100).

Vai ari zvaniet policijai: 110, ja ir kāda informācija!!!

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais