Kariņš turpinās sadarbību ar Šnori kā ārštata padomnieci stratēģiskās komunikācijas jautājumos

© f64.lv, Kaspars Krafts

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ir nolēmis iecelt Gunu Šnori par savu ārštata konsultatīvo darbinieci stratēģiskās komunikācijas jautājumos, liecina premjera izdotais rīkojums.

Šnore Kariņu konsultēja jau viņa iepriekšējās valdības laikā. 2019.gada sākumā premjera birojs ziņoja, ka Šnore izraudzīta par ārštata padomnieci stratēģiskās komunikācijas jautājumos.

"Šnorei ir plaša pieredze stratēģiskās komunikācijas jautājumos un liela mēroga komunikācijas projektu koordinēšanā. Novērtējot līdzšinējo Šnores ieguldījumu atbalsta sniegšanā valsts pārvaldes institūcijām komunikācijas koordinēšanā un plānošanā, Kariņš ir aicinājis viņu turpināt šo pienākumu pildīšanu," tolaik vēstīja premjera pārstāvji.

Sociālajā tīklā "Linkedin" Šnore sevi piesaka kā "stratēģiskās komunikācijas eksperti, publiskās diplomātijas projektu vadītāju ar pieredzi starptautiskajās organizācijās, diplomātijā un valsts pārvaldē", kas pašlaik nodarbināta kā NATO Stratēģiskās komunikācijas centra "StratCom" vadošā eksperte.