Īrijā smagi piekauj latviešu modeli

© modelmanagement.com

Pagājušajā nedēļā Īrijā smagi piekauta modele un studente Baiba Eņģele. Gūtās traumas ir smagas, un ir apdraudēta viņas turpmākā karjeru modes industrijā. Par to vēsta laikraksts "Dundalk Democrat".

Īrijā 24 gadus vecā modele dzīvo kopš 18 gadu vecuma. Īrijā viņa studē, kā arī strādā modeļu jomā. Pirms Ziemassvētkiem viņa bija sporta apģērbu ražotāja "Columbia" reklāmas seja.

Uzbrukums sievietei noticis pagājušajā sestdienā aptuveni divos naktī pie kāda naktskluba Ņūrijas pilsētā. Eņģelei no aizmugures uzbrukušas vairākas sievietes, nogāzušas zemē, situšas un spērušas pa galvu, vēderu un kājām.

Eņģeles pārstāvis laikrakstam teicis, ka "uzbrukums Baibu ārkārtīgi traumējis gan fiziski, gan morāli. Viņai ir bail iziet ārpus telpām".

Saistībā ar piekaušanu aizturēta kāda 23 gadus veca sieviete, bet cita sieviete tiek meklēta. Policija domā, ka uzbrukumam ir etniski motīvi.

.

Latvijā

Rēzeknē notiekošajā Latgales rajona tiesas prāvā, kurā par nelikumīgas robežas šķērsošanas organizēšanu apsūdzēta biedrības “Gribu palīdzēt bēgļiem” aktīviste Ieva Raubiško, prokurore apsūdzētajai lūgusi piespriest viena gada un sešu mēnešu cietumsodu.

Svarīgākais