Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Februārī notiks labdarības tirdziņš onkoloģiski slimu bērnu atbalstam

© Ketija Keita Krastiņa/F64

Februārī tirdzniecības centrā "Domina Shopping" notiks labdarības tirdziņš "No sirds sirdij 2023" onkoloģiski slimu bērnu atbalstam, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Tirdziņš atradīsies tirdzniecības centra pirmajā stāvā, centrālajā laukumā pie restorāna "Vairāk saules", un tajā katrs varēs izvēlēties sev kādu dāvanu, par to atstājot ziedojumu. Izstrādājumiem cenu nav, un katrs pats varēs izlemt, cik viņš var un ir gatavs ziedot par izvēlēto suvenīru, atslēgas piekariņu vai rotaļlietu, kas ir darināti ar rokām.

Visi saziedotie līdzekļi tiks nodoti Bērnu slimnīcas fondam (BSF) - bērniem, kas slimo ar onkoloģiskajām slimībām.

Tradicionāli tirdziņā piedalās gan profesionāli amatnieki, gan visi, kas vien vēlas palīdzēt, un visi šim notikumam gatavojas iepriekš. Rotaļlietas, rotas, interjera un dekora elementus, suvenīrus, talismanus, atslēgu piekariņus, keramikas un citu materiālu izstrādājumus darina gan profesionālas studijas, gan skolas, bērnudārzi un vienkārši cilvēki.

Rīgā atrodas izstrādājumu pieņemšanas punkti, kas pieņems izstrādājumus līdz 12.februārim. To varēs izdarīt kafejnīcā "Mamcafe", biznesa centrā "Deko pasaule", "Tālava" otrā stāva bērnu apavu nodaļā un kafejnīcā "Vilana". Vēl izstrādājumus varēs nodot Liepājā valodas centrā "ANG School".

Tirdziņš notiks no 17.februāra līdz 19 februārim no plkst.10 līdz plkst.21.

Akcija tiek rīkota no 2014.gada. Tās pastāvēšanas laikā BSF tika nodoti vairāk nekā 35 000 eiro.