"airBaltic" no Rīgas lidos arī uz Gdaņsku

© f64

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" paziņojusi par jauna galamērķa atklāšanu - no 18. aprīļa uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Gdaņsku.

“Jaunais maršruts nodrošinās ērtus savienojošos lidojumus ekonomiskās un biznesa klases pasažieriem no Eiropas caur Rīgu ceļot uz galamērķiem Skandināvijā, Krievijā, NVS valstīs un Tuvajos Austrumos. Jaunais maršruts piesaistīs tūristus Polijas piejūras pilsētai Gdaņskai,” stāsta "airBaltic" komercdirektors Tero Taskila.

Lidojumus uz Polijas pilsētu Gdaņsku veiks četras reizes nedēļā – pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumus izpildīs ar Fokker 50 lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni vienu stundu un divdesmit minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no 27 latiem, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Vadošā Baltijas lidsabiedrība šogad paziņojusi, ka uzsāks tiešos lidojumus arī maršrutā Rīga - Budapešta. Kopumā "airBaltic"lidojumu sarakstā ir vairāk nekā 80 tiešie galamērķi.

Latvijā

Latvijā faktiskā bezdarba līmenis šogad augusta beigās, tāpat kā mēnesi iepriekš, bija 6,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes darbaspēka apsekojuma dati.

Svarīgākais