Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā

Puntuļa padomnieks mediju jautājumos būs Grīva

© Dmitrijs Suļžics/f64

Kultūras ministra Naura Puntuļa (NA) padomnieks mediju jautājumos būs bijušais Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) loceklis Patriks Grīva, aģentūru LETA informēja ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Inga Vasiļjeva.

Grīva uzdevumos ietilps atbalsta sniegšana mediju vides daudzveidības, informatīvās telpas, medijpratības un mediju vides drošumspējas jomās, kā arī mediju politikas plānošanas dokumentu izstrādē.

NEPLP locekļa pienākumus Grīva pildīja no 2017. līdz 2022.gadam, pārraugot komerciālo TV un radio nozari, līdzdarbojoties informatīvās telpas drošības jomas, kā arī elektronisko mediju vides attīstības jautājumos.

Grīvam ir pieredze darbā kā programmu direktoram un vadītājam dažādās radiostacijās - "Eiropas Hītu Radio", "Star FM", "Radio SWH" un citās. Viņš darbojies arī televīzijā LTV1 un LTV7, kā arī vairākās komerciālajās telekompānijās.

Maģistra grādu humanitārajās zinātnēs kultūras menedžmenta specialitātē Grīva ieguvis Latvijas Kultūras akadēmijā, bet augstāko profesionālo izglītību uzņēmējdarbības vadībā - biznesa augstskolā "Turība".