Plūdu dēļ ir slēgta satiksme uz autoceļa Baltezers-Āņi-Lapmeži

© f64.lv, Aivars Ķesteris

Atkušņa un lietus izraisīto plūdu dēļ satiksmei slēgts valsts vietējais autoceļš Baltezers-Āņi-Lapmeži (V50) posmā no krustojuma ar Kanāla ielu līdz krustojumam ar autoceļu Garklane-Ošlauki (V49) (0.00.-3.30. km), informē  VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Apbraukšana ir iespējama pa Tallinas šoseju (A1), Vidzemes šoseju (A2) un neapplūdušo autoceļa Baltezers-Āņi-Lapmeži (V50) posmu.

Latvijas Valsts ceļi

"Latvijas Valsts ceļi" (LVC) aicina autovadītājus par izskalojumiem un applūdušiem autoceļu posmiem valsts ceļu tīklā, kā arī citiem ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem informēt LVC, zvanot pa diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma kontos sociālās saziņas tīklos Twitter un Facebook.

Jau vēstītājm, ka Ādažos, ceļoties ūdens līmenim Gaujas upē, applūdusi privātmāju teritorija, tāpēc sākta iedzīvotāju evakuācija, apstiprina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Latvijā

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ir izsludinājusi iepirkumu par Biķernieku kompleksās sporta bāzes tuneļa pārbūvi un būvju demontāžu, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Svarīgākais