Par "Mediju Nama" īpašnieci kļūst uzņēmēja Anastasija Udalova

© Foto: Poļina Viļuna

Šodien, izpildoties darījuma nosacījumiem, par izdevēja SIA "Mediju Nams" īpašnieci un patieso labuma guvēju ir kļuvusi Latvijas uzņēmēja Anastasija Udalova. SIA "Mediju Nams" ir mediju grupa, kas ietver portālus nra.lv, tautaruna.lv un lifehacks.lv, digitālo laikrakstu Neatkarīgā un žurnālu Vakara Ziņas. A. Udalova līdz šim ir investējusi uzņēmumā SIA H.A. Brieger un veiksmīgi atjaunojusi kosmētikas zīmolu Dzintars.

A. Udalova ir arī AS Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca padomes priekšsēdētāja, valdes locekle un investore vienā no lielākajiem saules enerģijas parku projektiem SIA SP Austrumi un padomes priekšsēdētāja vienā no lielākajiem nekustamā īpašuma projektiem Gruzijā Tbilisi Hills.

“Mūsu mērķis ir nostiprināt NRA.LV lomu Latvijas vadošo sociāli - ekonomisko, dienaskārtību veidojošo mediju lokā un primāri konkurēt ar DELFI un LSM.

Mēs to panāksim, pirmkārt, ar satura asumu, konsekventi, katru dienu piedāvājot lasītājiem neatkarīgas ziņas un viedokļus, kas nesaudzēs nevienu, kas nestrādā Latvijas cilvēku interesēs un otrkārt, ieviešot mūsdienīgākos risinājumus digitālo mediju kanālu jomā.

Es redzu NRA potenciālu analītiska, vērīga un agresīva medija attīstības virzienā, jo šajā segmentā konkurence Latvijā nav pietiekama," saka A. Udalova.

"Domāju, ka spēcīga medija attīstība stiprinās Latvijas valsti un sabiedrību ar kritisku, bet nešaubīgi valstiski atbildīgu kursu, kas ir īpaši svarīgi laikā, kad mums visiem ir jāgādā par Latvijas drošību un izaugsmi Krievijas agresijas un ekonomisko izaicinājumu laikā," uzsver A. Udalova.

Iegādes darījuma nosacījumi ir komercnoslēpums un netiks izpausti.

Svarīgākais