Kuru iepriekšējās valdības ministru iedzīvotāji vērtē visaugstāk?

© Dmitrijs Suļžics /F64

TV3 raidījums “900 sekundes” lūdza Latvijas iedzīvotājiem novērtēt aizgājušā Ministru kabineta darbu – katram ministram ieliekot “atzīmi” par paveikto četru gadu laikā.

Skalā no 1 līdz 10, kur 1 ir viszemākais vērtējums, bet 10 - visaugstākais, Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 60 gadiem sniegtais vidējais vērtējums ministriem ir robežās no 3,3 līdz 4,8.

Ar visaugstāko vidējo vērtējumu (4,8 punkti) iedzīvotāji ir novērtējuši ārlietu ministra Edgara Rinkēviča līdzšinējo darbu, ar 4,5 punktiem viņam seko aizsardzības ministrs Artis Pabriks un 4 punkti tikuši kultūras ministram Naurim Puntulim.

Iekšlietu ministra Kristapa Eklona darbs novērtēts ar 3,9 punktiem, satiksmes ministra Tāļa Linkaita darbs ar 3,8 punktiem, bet Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa paveiktais ar 3,7 punktiem.

Ekonomikas ministre Ilze Indriksone sabiedrības novērtējumā ieguvusi 3,6 punktus, bet izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece - 3,5 punktus.

Ar 3,4 punktiem iedzīvotāji novērtējuši finanšu ministra Jāņa Reira, zemkopības ministra Kaspara Gerharda, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Artūra Toma Pleša un veselības ministra Daniela Pavļuta paveikto aizvadīto četru gadu laikā

Salīdzinoši viszemāko novērtējumu cilvēki ir snieguši labklājības ministra Gata Eglīša un tieslietu ministra Jāņa Bordāna darbam - abiem 3,3 punkti.

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais