Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Aicina uz skolēnu ražoto preču tirdziņu

© Oksana Džadana/f64

Šodien no plkst.11 līdz plkst.17 tirdzniecības centrā "Domina Shopping" pēc divu gadu pārtraukuma klātienē norisināsies skolēnu mācību uzņēmumu Ziemassvētku tirdziņš "Cits Bazārs", aģentūrai LETA pavēstīja "Junior Achievement Latvia" valdes priekšsēdētājs Jānis Krievāns.

Kopuma tajā pašu radītas preces un oriģinālas Ziemassvētku dāvanas apmeklētājiem piedāvās 270 skolēnu mācību uzņēmumu no visas Latvijas.

Krievāns atzina - lai arī skolēni pēdējos gadus teicami pielāgojās pandēmijas situācijai, piedāvājot savus ražojumus e-katalogā, nekas nevar aizstāt īstu sarunu ar pircēju un gandarījumu, redzot pieprasījumu pēc paša radīta produkta.

Visas dienas garumā "Citā Bazārā" plaši tiks piedāvātas oriģināla dizaina tekstilpreces, bižutērija, no pašmāju labumiem ražoti gardumi, dažādu dabīgu materiālu aksesuāri un suvenīri dāvanām. Starp estētiskām un sadzīvē noderīgām precēm būs apskatāmas arī skolēnu veidotas pavisam unikālas un funkcionālas lietas, piemēram, puķupodi ar viedo laistīšanas sistēmu, augļu trauks ar iebūvētu ierīci kukaiņu aizbaidīšanai, spēļu kārtis ar ilustrētiem latviešu daiļliteratūras tēliem, ķepu saudzējošs vasks četrkājainajiem mīluļiem un citi interesanti produkti.

Kopumā skolēni sarūpējuši pašu radītās preces desmit kategorijās - "Pakalpojumi", "Apģērbi", "Kosmētika un preces skaistumam", "Aksesuāri un bižutērija", Pārtika", "Elektropreces", "Preces mājai un interjeram", "Suvenīri, dāvanas un sezonas preces", "Tehnoloģiju produkti", "Spēles un preces bērniem".