Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Āgenskalna tirgū notiks mantu maiņas pasākums "Swapsies"

© Gints Ivuškāns/f64

Šodien no plkst.11 līdz 22 Āgenskalna tirgus otrajā stāvā norisināsies Latvijas Dabas fonda (LDF) rīkotais mantu maiņas pasākums "Swapsies", aģentūru LETA informēja LDF komunikācijas speciāliste Dainuvīte Roginska.

Pasākumā apmeklētājiem ir iespēja atnest apģērbu, apavus, aksesuārus, traukus, grāmatas, sadzīves priekšmetus, interjera dekorus un citus mājsaimniecībā noderīgus priekšmetus, kuri vairs pašam nav aktuāli, bet vēl joprojām ir labā stāvoklī, derīgi, tīri un lietojami.

Maiņas punktā apmeklētājs ir arī aicināts paņemt kāda cita cilvēka atnestās lietas. Katrs "Swapsies" pasākuma dalībnieks var atnest līdz septiņām mantām un paņemt piecas. Atnestās mantas, kuras dienas beigās nebūs apmainītas, nebūs pieteicies īpašnieks, tiks nogādātas nodibinājumam "Otra elpa".

Pasākums ir bez maksas un bez iepriekšējas pieteikšanās.

Paralēli iespējai mainīties ar apģērbiem un citām lietām pasākumā norisināsies arī dažādas darbnīcas - apģērba labošanas darbnīca, burku dekorēšanas darbnīca, dāvanu saiņošanas darbnīca, kā arī auduma rotaļlietu un nieciņu darbnīca.

Pasākuma noslēgumā uzstāsies mūziķis Jonas Lindbergs, grupas "Eklektika" un "Dzīves Etīde".

Mantu apmaiņas pasākumu "Swapsies" rīko LDF projekta "Game On: Neļausim klimata pārmaiņām uzvarēt!" klimata vēstneši Rūdolfs Kivlenieks un Ilze Rasnača.