Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Smiltēns apbalvos konkursa "Es lepojos!" laureātus

© Romāns Kokšarovs/f64

Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns sestdien, 3.decembrī, plkst.12 apbalvos "LUMA mācību centra" organizētā konkursa "Es lepojos!" laureātus - jauniešus pamatskolas un vidusskolas klašu grupā no visas Latvijas, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Konkurss tika rīkots ar mērķi jauniešu vidū stiprināt valstiskuma apziņu un lepnumu par Latvijas valsti un tautu. Šogad konkursa "Es Lepojos!" uzdevums bija apzināt, pētīt, analizēt informāciju par tiem cilvēkiem savā apkaimē, kuriem ir nozīmīga loma Latvijas valstiskuma stiprināšanā.

Konkursa žūrija vērtēja "varoņa" fotoportretu un aprakstošu stāstījumu, paralēli notika balsojums sociālajos tīklos. Katrā klašu grupā tiks sumināti pirmo trīs vietu ieguvēji, un darba autors, kas balsojumā sociālajos tīklos saņēma visvairāk atzinību.

"LUMA mācību centrs" īsteno profesionālās pilnveides izglītības, interešu izglītības un pedagogu profesionālās pilnveides programmas. Mācību centra izglītojamie ir skolu audzēkņi un pedagogi visā Latvijā. Mācību centra mērķis ir parādīt, ka visi resursi veiksmīgai un jēgpilnai dzīvei ir atrodami sevī un dzimtajā vietā, atklājot jauniešiem sekmīgas uzņēmējdarbības pamatprincipus un attīstot kompetences, kas palīdz mērķtiecīgi izvēlēties profesiju un veidot karjeru.

Apbalvošana notiks Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā.