Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Vidzemē avārijā cietis pasažieru autobuss; pie Svētciema ierobežota satiksme

© Ekrānuzņēmums/twitter

Pie Svētciema notikusi smaga avārija. Šajā vietā satiksme pilnībā bloķēta. Apbraukšana pa blakus esošo veco šoseju.

Saduroties vieglajai un smagajai automašīnai, nopietni cietis vismaz viens avārijā nokļuvušais cilvēks. Abas mašīnas pēc sadursmes iebraukušas grāvī. Īsu brīdi pirms notikuma vietā ieradās Valsts policija un Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, lai sniegtu palīdzību cietušajam, iepriekš avārijā iekļuvušajā smagajā mašīnā ietriecās firmas "Flix bus" pasažieru autobuss, kas kursēja maršrutā Viļņa - Tallina, portālam NRA stāstīja aculiecinieks.

Ceļš neesot bijis tīrīts, savukārt satiksme šodien uz "Via Baltica" šosejas bijusi ļoti intensīva, norāda aculiecinieks.

Ekrānuzņēmums

Informācija "Flix bus" mājas lapā plkst. 20 liecināja, ka autobuss, kas devās maršrutā no Viļņas plkst.10.35, ieradīsies Tallinā ar vairāk nekā 2 stundu kavējumu. Aptuveni 2 stundas autobuss stāv uz vietas netālu no Svētciema.

Plkst. 21 "Flix bus" mājas lapā kā kavēšanās laiks jau bija norādītas 4 stundas.

"Latvijas valsts ceļi" vēsta, ka uz Ainažu šosejas (A1, 80. km) pie Svētciema noticis ceļu satiksmes negadījums un iesaka braukt uzmanīgi.

Plkst. 20.20 Latvijas valsts polcija ziņoja, ka satiksme pa vienu joslu atjaunota.

Plkst. 19.20 VUGD saņēma izsaukumu uz Ainažiem, kur avārijā - frontālā sadursmē ar kravas automašīnu - cietis vēl viens satiksmes autobuss. Vairāk šeit