Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Aicina sarūpēt Ziemassvētku dāvanas 1500 Latvijas bērniem, kuru vecāki to nevar atļauties

© Ekrānšāviņš

Šodien, vienpadsmito gadu pēc kārtas, darbu sācis "Laimas labdarības namiņš", aicinot iedzīvotājus sagādāt prieku un sarūpēt bērnu gaidītās Ziemassvētku dāvanas 1500 bērniem no septiņiem novadiem un divām pilsētām, aģentūrai LETA pavēstīja "Orkla Latvija" komunikācijas direktore Lineta Mikša.

Uzņēmumā norāda, ka "Laimas" labdarības namiņš būs pieejams gan digitālajā vietnē "www.laimasnamins.lv", gan klātienē "Laimas" labdarības namiņa vēstniecībās Liepājā - Liepājas teātrī, Cēsīs - Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un Rēzeknē - Latgales vēstniecībā "Gors".

Vienlaikus uzņēmumā norāda, ka šogad "Laimas" labdarības namiņš palīdzēs ne tikai Latvijas bērniem, bet arī daļai, Latvijā dzīvojošo, Ukrainas bērnu.

"Laimas" labdarības namiņš darbosies no šodienas līdz 18.decembrim.

Atbalstītāji gan virtuāli, gan klātienē var iepazīties ar bērnu gatavotajām kartītēm un vēlmēm un izvēlēties, kuru no tām piepildīt. Kad kartīte izvēlēta un dāvana sarūpēta, nepieciešams aizpildīt pieteikuma formu projekta mājas lapā, savukārt dāvanu varēs nodot tuvākajā "DPD" paku skapī vai lielākas dāvanas nosūtīt ar "DPD" kurjeru bez maksas, skaidro uzņēmumā.