nra.lv un "Laima" sarūpē 11 tūkstošus konfekšu svētku galdam

Šodien noslēdzas mēnesi ilgušās sociālās spēles "Zelta vārdi" pirmais labdarības projekts, kura laikā ikviens spēles dalībnieks ar savām zināšanām un erudīciju varēja Latvijas maznodrošinātajām ģimenēm ziedot Laimas saldumus.

Spēle guva necerēti lielu atsaucību. Pateicoties spēles dalībnieku atsaucībai un azartam maznodrošinātās ģimenes, kas akcijas "Karsto vēstuļu laiks" gaitā vēlējās savā Ziemassvētku galdā likt gardumus, saņems 11114 šokolādes konfektes, ko sarūpējusi saldumu fabrika "Laima".

Laikraksts Neatkarīgā Rīta avīze, portāls nra.lv un "Laima" novēl: lai Jums sirsnīgi, saticīgi un balti Ziemassvētki un laimīgs Jaunais Gads!

Latvijā

Koalīcijas deputāti vērsušies ar lūgumu Saeimas prezidijā no šīs nedēļas Saeimas sēdes, kas paredzēta ceturtdien, 26.septembrī, izslēgt grozījumus Patērētāju tiesību aizsardzības likumā, iekļaujot to skatīšanu nākamajā Saeimas sēdē, jo pirms lemšanas par tiem nepieciešams plašāks skaidrojums no Patērētāju tiesību aizsardzības centra, aģentūrai LETA pastāstīja Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama (P).