Rīgā dzīvojamā ēkā izcēlies ugunsgrēks; cietis viens cilvēks

© f64.lv, Kaspars Krafts

Sestdien dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Juglasciema bulvārī, Rīgā, cieta viens cilvēks, bet karstuma ietekmē bojātas divas automašīnas, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

Plkst.13.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Juglasciema bulvāri Rīgā, kur aizdegusies dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka divstāvu daudzdzīvokļu ēkai pirmajā stāvā deg fasāde 40 kvadrātmetru platībā, bet otrajā stāvā sadzīves mantas dzīvoklī 60 kvadrātmetru platībā un balkons trīs kvadrātmetru platībā. Karstuma ietekmē bojātas arī divas automašīnas. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst.15.59.

Savukārt plkst.7.44 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Kalēju ielu Jēkabpilī, kur vienstāva dzīvojamā mājā dega jumta pārsegums 60 kvadrātmetru platībā un divas istabas 40 kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās viens cilvēks. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst.11.08.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 46 izsaukumus - 18 uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais