Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Robežsardze aizvadītajā diennaktī konstatējusi 52 likumpārkāpējus

© f64.lv, Kaspars Krafts

Valsts robežsardze aizvadītajā diennaktī konstatējusi 52 likumpārkāpējus, ziņo robežsardze.

Vientuļu, Terehovas, Silenes, Grebņevas un lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta diviem Moldovas pilsoņiem, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, septiņiem Moldovas un vienam Gruzijas pilsonim, jo ārzemnieki nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi un vienam Austrālijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīga ceļošanas dokumenta.

Vēl četriem Ukrainas un diviem Krievijas pilsoņiem ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ. Personas atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti piecām personām - diviem Igaunijas, vienam Krievijas, vienam Lietuvas un vienam Kazahstānas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 12 personām - četriem Baltkrievijas, diviem Krievijas, diviem Tadžikistānas, vienam Kazahstānas, vienam Kirgizstānas, vienam Rumānijas un vienam Ukrainas pilsonim.