Zatlers skolotājiem vēl mīlestību, cieņu un veselību

© Mārtiņš Zilgalvis, f64

Valsts prezidents Valdis Zatlers sveicot Latvijas pedagogus Skolotāju dienā, novēl savu audzēkņu mīlestību, kolēģu cieņu un stipru veselību.

"Skolotājiem ir īpaša loma mūsu dzīvē. Jūs esat iedrošinājuši mūs pirmajiem panākumiem un palīdzējuši pārvarēt pirmās grūtības, snieguši pirmās zināšanas, ielikuši pamatu mācīšanās un uzdrošināšanās prasmei visas dzīves garumā. Esmu pārliecināts, ka Skolotāju dienā vislielākā dāvana ir bijušo un tagadējo audzēkņu atzinība un sirsnīgs "paldies"," sacīja Valsts prezidents.

Zatlers pauž gandarījumu, ka, neraugoties uz pašreizējiem izaicinājumiem izglītības jomā, skolotāji godprātīgi veic savu darbu, ar degsmi dalās savās zināšanās un ar gandarījumu raugās uz savu skolēnu sasniegtajiem rezultātiem.

Valsts prezidents aicina skolotājus arī turpmāk, sadarbojoties ar pašvaldības pārstāvjiem un vecākiem, meklēt aizvien jaunus risinājumus izglītības procesā, lai veicinātu bērnu ieinteresētību, atsaucību un zināšanu alkas, kā arī dalīties savā pozitīvajā pieredzē ar citiem kolēģiem.

"Lai šajās dienās saņemtā mīlestība un ziedi dod enerģiju un spēku visa mācību gada garumā," novēl Zatlers.

Svarīgākais