Trīs automašīnu sadursmē septiņi cietušie

Piektdien uz apvedceļa pēc trīs automašīnu «Volkswagen» sadursmes septiņi cilvēki nogādāti slimnīcā, no tiem četri - smagā stāvoklī.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš informē, ka ap plkst.12.15 autoceļa Salaspils- Babīte 26.kilometrā sadūrās automašīna «VW», kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis, automašīna «VW», kuru vadīja 1963.gadā dzimis autovadītājs, un «VW», kuru vadīja kāds ārvalstnieks.

Pēc sadursmes slimnīcā ar politraumu reanimācijas nodaļā nogādāts ārvalsts pilsonis un viņa automašīnā braucošie pasažieri - divas sievietes. Visiem konstatētas politraumas.

No otrā «VW» slimnīcā nogādāts 1963.gadā dzimušais vadītājs ar politraumu, savukārt ar dažādām traumām slimnīcā no šīs automašīnas nogādāta 1964.gadā dzimusi sieviete un 1985.gadā dzimusi sieviete.

Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts arī 1962.gadā dzimušais «VW» vadītājs.

Valstī kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 90 satiksmes negadījumi, no tiem astoņos cieta cilvēki, - Rīgas reģionā reģistrēti 55 negadījumi, piecos no tiem cieta cilvēki.

Alkohola reibumā aizturēti 10 vadītāji, no tiem deviņi - autovadītāji, viens velosipēdists. Rīgas reģionā reģistrēti divi iereibuši vadītāji, abi autovadītāji.

Svarīgākais