Svarīga ziņa "WhatsApp" lietotājiem

 
©pexels.com

Populārā saziņas platforma "WhatsApp" atļaus lietotājiem atstāt tērzēšanas grupas, nebrīdinot par to citus, un kontrolēt, kam redzama to atrašanās tiešsaistē.

Jaunās "WhatsApp" privātuma funkcijas stāsies spēkā šomēnes un ļaus lietotājiem arī nobloķēt citu iespējas uzņemt ekrānuzņēmumus "View Once" ziņām, kuras tiek izdzēstas uzreiz pēc apskatīšanās.

Ekrānuzņēmumu bloķēšanas instruments pašreiz tiek pārbaudīts un drīzumā būs pieejams lietotājiem.

Patlaban, kad lietotājs pamet tērzēšanas grupu, pārējie grupas biedri tiek informēti par šo soli.

Lietotājiem jau tagad ir iespēja liegt citiem redzēt, vai viņi izlasījuši ziņu, taču pašlaik nav iespējams noslēpt faktu, ka lietotājs tiešsaistē izmanto "WhatsApp".

"WhatsApp" skaidroja, jauninājumu mērķis ir uzlabot privātuma aizsardzību.