Ogrē sieviete, vēloties atriebties par sānsoli, izraisa ugunsgrēku

© Pixabay

Otrdienas rītā aizdegās arhitektūras piemineklis Ogrē, netālu no Daugavas krastiem, Upes prospektā. Apkaimes iedzīvotāji stāsta, ka ap plkst. 6.00 no rīta verandā ielavījusies sieviete, kas, cerībā atriebties bijušajam mīlniekam par sānsoli, izraisīja ugunsgrēku. Policija skaidro iespējamo dedzinātāju un viņas motīvus, vēsta "Degpunktā". 

Upes prospektā Ogrē slejas balta vienstāva ēka ar vēsturiskā pieminekļa statusu. Agrā otrdienas rītā tās verandā pēkšņi aizsvilās mēbeles un siena, bojājot jau tā bojāto māju, kurai nepieciešams remonts.

Par ugunsgrēka cēloni apkārtnes iedzīvotāji izvērš spekulācijas. Visticamāk, dedzināšana bijusi ļaunprātīga - ar mērķi atriebties. Konfliktā iesaistītie dosies uz policiju, iesniegumā aprakstot iespējamo uzbrucēju. Aptuveni 42 gadus vecā sieviete, kas agrajā rīta stundā ielavījās verandā, ir vietējiem iedzīvotājiem pazīstama. Vietējie apstiprina, ka iemesls šādām izdarībām saistīts ar mīlestību.

Mājas iemītnieki reaģēja ātri un novērsa ugunsgrēka izplatīšanos, vēl pirms ieradās ugunsdzēsēju brigādes. Ierodoties ugunsdzēsēju apakšvienībai, konstatēts, ka degusi ēkas siena un dīvāns, kas tika iznests ārā un apdzēsts.

Blakus daudzdzīvokļu mājas iemītnieki baltās ēkas viesus apraksta kā visai ekscentrisku publiku un nav pārlieku izbrīnīti, ka ugunsgrēks varētu būt izraisīts atriebības vārdā.

Neviens no mājiniekiem nebija apdraudēts - trīs cilvēki paspēja evakuēties pašu spēkiem, vēsta ugunsdzēsēji.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.