Kampars: Latvenergo dara visu iespējamo, lai operatīvi atjaunotu elektrības padevi

Ekonomikas ministrs Artis Kampars pateicas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, Zemessardzei, Latvijas Mežistrādātāju asociācijai un ikvienam brīvprātīgajam, kuri nesavtīgi iegulda savu laiku, darbu un tehniku, lai AS „Latvenergo” brigādes operatīvi tiktu līdz elektropārvades līniju bojājumu vietām, veiktu remontu un atjaunotu elektroenerģijas padevi, kas laika apstākļu dēļ ir traucēta.

„Situācija ar elektroapgādes pārrāvumiem ir nopietna, taču uzskatu, ka „Latvenergo” ir uzdevumu augstumos un gan brīvdienās, gan pašlaik dara visu iespējamo, lai maksimāli drīz atjaunotu elektrības padevi ikvienā mājā. Pašlaik strādā līdz pat 250 brigādēm, Latvenergo remontstrādnieki no visas Latvijas tiek mobilizēti darbam vietās, kur bojājumu ir visvairāk un tas ir lielākoties Latgalē, tomēr jārēķinās, ka remonts objektīvi prasa laiku, ” norāda ekonomikas ministrs.

Artis Kampars jau brīvdienās apzinājis situāciju saistībā ar elektroenerģijas traucējumiem, sazinājies par to kā ar „Latvenergo” vadību, tā pašvaldībām, kurās konstatēti nopietnākie elektrības pārrāvumi, savukārt šodien aktuālā un operatīvā informācija sniegta Ministru kabinetam.

Svarīgākais