Kādi pretendenti izrādījuši interesi par Dailes teātra pārbūvi?

© Oksana Džadana/F64

Interesi par Dailes teātra Mazās zāles un Mēģinājumu zāles pārbūvi izrādījuši četri pretendenti,  informēja teātra pārstāve.

Pretendentu piedāvātās summas, par kādu tās piedāvā veikt Mazās zāles un Mēģinājuma zāles pārbūvi, ir robežās no 3, 2 miljoniem līdz 3,9 miljoniem eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Maijā Dailes teātris izsludināja konkursu par Mazās zāles un Mēģinājumu zāles pārbūvi ar prognozēto līgumcenu 3,5 miljoni eiro.

Kā liecina informācija Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB), konkursa uzvarētājam būvdarbus būs jāveic atbilstoši SIA "Sudraba arhitektūra" izstrādātajam projektam. Līguma izpildes termiņš ir noteikts 12 mēneši.

Pretendenti piedāvājumus konkursā varēja iesniegt līdz 20.jūnijam. Plānots, ka piedāvājuma izvēles kritērijs būs saimnieciski izdevīgākais piedāvājums.

VSIA "Dailes teātris" apgrozījums 2021.gadā bija 808 521 eiro, bet peļņa - 3953. Savukārt 2020.gadā teātra apgrozījums bija 1,26 miljoni eiro, bet peļņa - 4948 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.