Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

VIDEO. Ātrās palīdzības un smagās automašīnas sadursmē uz Vidzemes šosejas gājis bojā mediķis (papildināts)

© Ekrānuzņēmums/FB

Šodien uz Vidzemes šosejas, Smiltenes novada Launkalnes pagastā, saskrējušās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ekipāža un smagā automašīna, kā rezultātā gājis bojā viens cilvēks.

Vēl divas personas ceļu satiksmes negadījumā cietušas.

Policijā aģentūrai LETA neprecizēja sīkāku informāciju par notikušo un kādā spēkratā braukusi bojāgājusī persona, taču garāmbraucēju sociālajos tīklos publicētās fotogrāfijas liecina, ka avārijā ļoti smagi cietis NMPD auto. Precīzi sadursmes apstākļi tiks skaidroti izmeklēšanas gaitā.

LTV vēsta, ka avārijā negadījuma vietā gājis bojā viens NMPD brigādes mediķis, bet otrs mediķis un operatīvā transportlīdzekļa vadītājs nogādāti slimnīcā ar traumām.

Latvijas Televīzijas rīcībā esošā informācija liecina, ka negadījumā bijusi iesaistīta kāda NMPD Balvu nodaļas brigāde un cietušais ir ārsta palīgs.

Traģiskais notikums noticis NMPD transportējot pacientu uz slimnīcu Rīgā, kam bija nepieciešama palīdzība akūtas saslimšanas dēļ. Pacients avārijā nav cietis un ar citu brigādi operatīvi nogādāts slimnīcā, norādīja NMPD.

Sākotnēji avārijas dēļ otrdienas vakarā bija bloķēta viena josla konkrētajā šosejas posmā, taču "Latvijas valsts ceļi" informēja, ka ap pulksten 22.30 satiksme notikuma vietā tika pilnībā atjaunota.