Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

FOTO: Latvijā rada saldējumu Ukrainas karoga krāsās

© Publicitātes foto

Paužot savu solidaritāti Ukrainas cīņai par brīvību, uzņēmums "Food Union" radījis īpašu Ukrainai veltītu saldējumu tās nacionālā karoga krāsās. Ar simbolisku mērķi saldējuma receptē no dabiskām izejvielām eleganti savītas ziedu garšas – plūškoka un rudzupuķu garša zilajā saldējuma krāsā un safrāna maigums saldējuma dzeltenajā krāsā, veidojot unikālu garšu kompozīciju. Aukstajam gardumam dots "Слава Україні" nosaukums, kas pazīstams kā Ukrainas suverenitātes un pretestības simbols.

"Šis saldējums ir veltījums Ukrainas tautas drosmei un brīvības mīlestībai. Bet vēl svarīgāk - tas ir atgādinājums ikvienam Latvijas iedzīvotājam, ka Ukrainā joprojām notiek briesmīgs karš, tāpēc mums jāturpina palīdzēt tās cilvēkiem arī pēc tam, kad pirmais atbalsta vilnis ir rimis," uzsver "Food Union" ģenerāldirektore Latvijā Irēna Holodnaja.

"Ukrainai veltīta saldējuma izstrāde bija emocionāli nozīmīgs notikums mūsu komandai. Tas ļāva katram izstrādes procesā iesaistītajam justies piederīgam un atbalstīt ukraiņus caur to, ko mēs protam vislabāk - izstrādāt un ražot gardus un ļoti kvalitatīvus produktus. Mums arī noderēja mūsu pieredze no 2018.gada, kad radījām saldējumus nacionālo karogu krāsās par godu Latvija, Igaunijas un Lietuvas simtgadēm," papildina Irēna Holodnaja.