Sabiedrību šokējošā kaķēnu slepkavības video autors, iespējams, ir no Latvijas

Sabiedrību šokējis kārtējais video internetā, kur kāds pusaudzis nežēlīgi nogalina divus kaķēnus; iespējams, varmāka ir no Latvijas vai Vācijas, par ko liecinot lietotājvārds un IP adrese, no kuras video ievietots interneta vietnē "YouTube", - informē laikraksts "Vesti Segodnja".

Kā informē laikraksts, sižetā bijis redzams, kā kāds pusaudzis, fonā skanot Džona Lenona dziesmai "Priecīgus Ziemassvētkus" ("Merry Christmas"), aukstasinīgi un ciniski vispirms apmīļo divus piemīlīgus kaķēnus, pēc tam ievieto tos vakuumpaketē un ar putekļusūcēju sāk no turienes sūknēt gaisu. Kad kaķēni beiguši konvulsīvi raustīties, nežēlīgais pusaudzis mierīgi izņēmis tos no maisa, nolicis uz gultas un vēl nofilmējis tuvplānā.

Kā informē "Vesti Segodnja", komentāros pie šī sižeta vairāki cilvēki rakstījuši, ka nespējot līdz galam noskatīties šo ierakstu.

Sociālo tīklu "livejournal "un "facebook" apmeklētāji aktīvi iesaistījušies ļaundara meklējumos, - esot nodibinātas speciālas biedrības, kurās var iestāties visi, kas vēlas atrast šo nepilngadīgo slepkavu un sodīt viņu. Publikācijas par šo sižetu bijušas vairākos Eiropas masu saziņas līdzekļos, tostarp britu "Daily Mail", kurš arī pieļauj, ka pusaudzis varētu būt no Latvijas, - pirmais sižets interneta vietnē ievietots ar lietotājvārdu "karlisk". Netiekot izslēgts, ka video ievietots Vācijā, par ko liecinot lietotāja IP adrese.

Svarīgākais