"Neatkarīgā" saglabā lasītāju uzticību

Abonēšanas kampaņa 2011. gadam lielākajā Latvijas daļā ir beigusies, un provizoriskie rezultāti liecina, ka Neatkarīgai ir izdevies saglabāt savu pozīciju. Izdevniecība Mediju nams un Neatkarīgā pateicas lasītājiem par izrādīto uzticību.

Laikraksta galvenā redaktore Anita Daukšte redakcijas vārdā pateicas visiem, kas 2011. gadam izvēlējušies abonēt Neatkarīgo. "Mēs ļoti augstu vērtējam savus lasītājus. Domāju, vienus no prasīgākajiem, bet arī domājošākajiem lasītājiem Latvijā. Centīsimies nākamgad būt tikpat saistoši un kritiski kā 2010. gadā."

Arī Mediju nama realizācijas un ražošanas daļas vadītājs Gatis Vēbers izsaka pateicību lasītājiem par izrādīto uzticību. "Abonēšanas rezultāti liecina, ka arī finansiāli grūtos laikos lasītāji ir raduši iespēju pasūtīt iemīļotos laikrakstus un žurnālus. Mums ir izdevies saglabāt 2010. gada abonēšanas rezultātus, par ko vislielākā pateicība uzticīgajiem lasītājiem," komentē G. Vēbers. Viņš norāda, ka absolūts abonētāju vairākums izvēli izdarījuši Latvijas pastā, taču arvien lielāku popularitāti iegūst drukāto preses izdevumu pasūtīšana interneta portālā nra.lv. Statistika liecina, ka šajā portālā lasītāji labprāt izmanto iespēju par preses pasūtīšanu norēķināties ar maksājumu kartēm – Visa, Mastercard un American Express.

Līdz ceturtdienai, 30. decembrim, zvanot pa tālruni 67886714 vai 80201333, vai arī interneta vietnē nra.lv, abonēšana iespējama tiem, kas dzīvo Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Ogrē un bijušajā Rīgas rajonā (Rāmavā, Titurgā, Baložos, Katlakalnā, Mārupē, Berģos, Salaspilī). Pārējās pilsētās un pagastos abonēšanas kampaņa ir beigusies. Pa tālruni vai interneta portāla nra.lv abonēšanas sadaļā var abonēt Neatkarīgo, Sporta Avīzi un žurnālus Māja un Vakara Ziņas.

Neatkarīgā piecas reizes nedēļā ar pielikumiem (TV programmu un žurnālu Māja) vienam mēnesim maksā 5,20 latus, bez pielikumiem – 4,20 latus, savukārt lētākais piedāvājums ir Neatkarīgā divreiz nedēļā (ceturtdienās un piektdienās ar pielikumiem) – par 3,70 latiem.

Lasītāji nākamajam gadam var pasūtīt žurnālu Māja – abonēšanas cena vienam mēnesim – 1,80 lati, Vakara Ziņas – 2,50 lati un Sporta Avīze – 3,40 lati.

Svarīgākais