Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

"Maxima" savus klientus informē par kādu novitāti

© Vladislavs Proškins / F64

Mazumtirgotājs SIA "Maxima Latvija" ieviesis digitālo pirkumu čekus visos "Maxima" veikalos Latvijā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Digitālo čeku risinājuma ieviešanai uzņēmums investējis aptuveni 50 000 eiro.

Digitālie čeki pieejami "Maxima" lojalitātes programmas "Paldies" kartes lietotājiem, kuri čeku par pirkumu varēs saņemt elektroniski e-pastā, kā arī "Maxima" mobilajā lietotnē.

"Maxima Latvija" tirdzniecības direktore Evija Grīnberga norāda, ka digitālo čeku ieviešana visos "Maxima" veikalos Latvijā ir solis pretī efektīvākam un ilgtspējīgākam iepirkšanās procesam, pateicoties kuram ir iespēja taupīt vides resursus.

Digitālo čeku saņemšanu iespējams aktivizēt lojalitātes programmas "Paldies" kontā mājaslapā "maxima.lv/paldies" vai "Maxima" mobilajā lietotnē, atzīmējot, ka turpmāk pirkuma čekus pircējs vēlas saņemt tikai elektroniski.

Vienlaikus "Maxima Latvija" paplašinājusi arī digitālo pakalpojumu "Skenē pats!", kas nodrošina bezkontakta iepirkšanos, izmantojot "Maxima" lietotnes palīdzību, kurā pircējiem iespējams pašiem skenēt preces un veikt apmaksu par pirkumu pašapkalpošanās kasēs vai īpašā maksājuma zonā. Šis pakalpojums pieejams visos "Maxima XX" un "Maxima XXX" veikalos Rīgā un Mārupē.

Jau vēstīts, ka "Maxima Latvija" apgrozījums 2021.gadā bija 915,225 miljoni eiro, kas ir par 4,2% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 1,9% un bija 31,887 miljoni eiro.

Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" īpašniek ir Lietuvā reģistrētie uzņēmumi "Maxima grupe" un "Maxima LT".