Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

Radīta labdarības izsoles platforma ar mērķi palīdzēt Ukrainas iedzīvotājiem

© f64.lv, Kaspars Krafts

Radīta labdarības izsoles platforma "ukrainascilvekiem.lv" ar mērķi palīdzēt Ukrainas iedzīvotājiem, informē tehnoloģiju uzņēmumā "Draugiem Group" pārstāvis.

Platformā "ukrainascilvekiem.lv" iespējams gan pieteikt izsolei savu produktu vai pakalpojumu, par to saņemto naudu automātiski ziedojot labdarības izsoles mērķim, gan arī iegādāties kādu no izsolāmajiem produktiem vai pakalpojumiem.

Katrs labdarības izsolē veiktais ziedojums automātiski nonāks "Ziedot.lv" kontā un tiks novirzīts labdarības programmai "Ukrainas cilvēkiem".

Saziedoto naudu paredzēts izmantot divos virzienos - pirmkārt, lai sagādātu pārtiku, medikamentus, nakts redzamības aprīkojumu, ģeneratorus, degvielu un citas nepieciešamās lietas Ukrainā palikušajiem cilvēkiem, kas turpina cīņu par savu un savas dzimtenes brīvību, otrkārt - lai sniegtu pirmo palīdzību Latviju sasniegušajiem ukraiņu kara bēgļiem, atbalstot viņus ar pirmās nepieciešamības precēm un pakalpojumiem.

Detalizētas atskaites par finansējuma izmantošanu ir un būs atrodamas "ziedot.lv" mājaslapā.

"Labdarības izsoles tiek plānotas kā ilgtermiņa iniciatīva, atbalstot Ukrainas cilvēkus, cik ilgi vien tas būs nepieciešams," norāda idejas autore Agnese Pumpure.

Labdarības izsoles organizēšanā apvienojušies brīvprātīgie, "Draugiem Group", kolektīvās iepirkšanās portāls "Pērkamkopā", kā arī "Ziedot.lv".