Covid-19 pacientu skaits Latvijas slimnīcās turpina samazināties

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits turpina samazināties - pēdējās diennakts tas sarucis no 1202 līdz 1080, liecina Nacionālā veselības dienesta apkopotā informācija.

No slimnīcās esošajiem pacientiem ar Covid-19 tas kā pamatdiagnoze noteikts 523 saslimušajiem. Kopumā pēdējās diennakts laikā tika stacionēti 132 Covid-19 pacienti, bet no slimnīcām izrakstīti 220.

No visiem stacionētajiem, kuriem Covid-19 ir pamatdiagnoze, 471 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 52 - ar smagu slimības gaitu.

LETA jau rakstīja, šīs nedēļas pēdējā darbdienā saslimstības ar Covid-19 divu nedēļu un septiņu dienu kumulatīvie rādītāji turpinājuši samazināties, lai gan jaunatklāto inficēšanās un nāves gadījumu skaits mazliet pieaudzis, liecina Slimību profilakses un kontroles centra dati.

Latvijā

Cik droši ir ielu krustojumi Rīgā un citās Latvijas pašvaldībās? Šo jautājumu liek uzdot satiksmes negadījumi, kuros traumas gūst gājēji, tostarp nepilngadīgie.TV3 raidījums “900 sekundes” skaidroja sabiedrības viedokli šajā jautājumā.

Svarīgākais