Arī "Rimi" visā Baltijā piedāvās kopumā 200 darba vietas Ukrainas bēgļiem

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Ar mērķi atbalstīt iedzīvotājus Ukrainā un tos, kuri Krievijas militārā iebrukuma rezultātā ir spiesti doties bēgļu gaitās, Rimi veikalu tīkls visā Baltijā piedāvā 200 darba vietu Ukrainas bēgļiem.

No nākamās nedēļas pircēji varēs veikt ziedojumus Ukrainas atbalstam Rimi e-veikalā vai arī novirzīt šim mērķim savu uzkrāto Mans Rimi naudu.

Latvijā šie līdzekļi nonāks Latvijas Samariešu apvienības pārtikas bankas “Paēdušai Latvijai” rīcībā. Tāpat ziedojumu varēs veikt, pievienojot to pirkumu grozam Rimi e-veikalā. Ukrainas atbalstam tiks novirzīti arī līdzekļi no ziedojumu kastītēm, kas izvietotas pie veikalu kasēm.

Tāpat veikalu plauktos ir īpaši izcelti Ukrainas produkti, lai ikviens pircējs ar savu ikdienas produktu izvēli varētu palīdzēt Ukrainas ekonomikai.

Rimi savos veikalos Latvijā, Lietuvā un Igaunijā piedāvā 200 darba vietu Ukrainas bēgļiem, lai palīdzētu pielāgoties jaunajiem apstākļiem.

Jau tuvākajā laikā sadarbībā ar Pārtikas banku “Paēdušai Latvijai” Rimi veikalos tiks organizēta arī īpaša atbalsta akcija Ukrainas bēgļu ģimenēm, piedāvājot ikvienam Latvijas iedzīvotājam vienkāršā veidā iesaistīties un ziedot pārtiku.