Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Nebijis notikums Latvijā -  pirmo reizi Latvijas lauksaimniecībā zemnieku saimniecībai vienlaikus tiek piegādāti 3 pašgājējsmidzinātāji!

© Publicitātes foto

SIA Amazone zemnieku saimniecībai "Joži" piegādāja trīs pašgājējsmidzinātājus "Amazone Pantera 4504", kas ir līdz šim nebijis notikums uzņēmuma pastāvēšanas laikā, kā arī Latvijas lauksaimniecībā.

Zemnieku saimniecība "Joži" ir viena no lielākajām graudkopības saimniecībām Latvijā un apstrādā ap 5000 ha zemes.

Zemnieku saimniecība "Joži" izvēlējās iegādāties trīs jaunākās paaudzes "Amazone" pašgājējsmidzinātājus Pantera 4504, jo tie ir saimniecības prasībām visatbilstošākie smidzinātāji.

Ar "Amazone" zīmolu saimniecība ir pazīstama jau sen - 90.gadu sākumā zemnieku saimniecībā tika iegādāts pirmais ārzemju smidzinātājs, kura ražotājs bija "Amazone". Kopš tā laika ilgus gadus tika izmantoti citu zīmolu smidzinātāji, bet šodien "Amazone" smidzinātāji atgriežas saimniecībā.

Jaunās paaudzes "Amazone Pantera 4504" pašgājējsmidzinātāji atbilst visaugstākajiem precīzo augu aizsardzības līdzekļu lietošanas standartiem. Tam ir modificēta augu aizsardzības līdzekļa cirkulācija, uzlabots vadības panelis un ērtāka tehnikas apkope, nodrošinot augstāku darba precizitāti. Tehnika ir izstrāda produktivitātes palielināšanai un operatora darba slodzes samazināšanai.

Visu trīs "Amazone Pantera 4504" pašgājējsmidzinātāju tvertņu tilpumi ir 4500 l, un tie ir aprīkoti ar jauno uzlaboto L-3 stangu sistēmu ar darba platumu 36 m un AmaSelect atsevišķo sprauslu elektrisko vadību, ļaujot sasniegt visaugstāko precizitāti. Labos lauka apstākļos ir iespējams apstrādā vairāk nekā 20 ha/h.

Pašgājējsmidzinātājiem ir jauns SmartCentre vadības terminālis un operatora stacija, kas atrodas pašgājējsmidzinātāja kreisajā pusē, tostarp arī jaunā 60 l indukcijas tvertne, ātrai un efektīvai pulveru un granulu inducēšanai. Turpretī labajā pusē atrodas pret spiedienu un šķidro mēslošanas līdzekli izturīgie divkāršās darbības virzuļu membrānas sūkņi ar kopējo jaudu 520 l/min, garantējot sūkšanas jaudu līdz pat 700 l/min.

Ar 290 l lielo degvielas tvertni ir iespējams paaugstināt darba ražīgumu garās darba dienās.