Latvijā daļā veikalu izpirkta sāls, griķi, sausās zupas

Veikals Jelgavā © Neatkarīgā

Dažos Jelgavas, Iecavas, Auces, Bēnes, Kauguru, Rīgas un citu pilsētu veikalos šodien izpirkta sāls, griķi, sausās zupas un atsevišķi citi produkti.

Gatavojot krīzes somu un raizējoties, ka varētu veikalos pietrūkt noteikti produkti, daļa iedzīvotāju šajās dienās veic pirkumus ar lielāku rezervi. Piemēram, Ievacā, Aucē, Bēnē un atsevišķos Jelgavas veikalos izpirkta sāls, Kauguros arī sausās zupas, Rīgā vismaz vienā veikalā bija redzami tukši griķu plaukti. Veikalnieki mierina, ka panikai nav pamata. Trūkstošās preces tiks piegādātas. Līdzīga situācija pēdējo reizi bija kovid pandēmijas sākumā. Un arī toreiz trūkstošās preces tika ātri papildinātas.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Maskavas veikalos daudzi plaukti izpirkti tukši. Maskavieši ikdienas preču krājumus veido nevis baidoties, ka tie sāks trūkt, bet gan raizējoties par hiperinflāciju. Vairāk šeit: Rīgas domes deputāte parāda, kā šobrīd izskatās Maskavas veikalos

Latvijā

Dziedātāja Olga Rajecka, mūzikas autors Tomass Kleins un teksta autors Guntars Račs radījuši jaunu dziesmu “Saulīte”. Tā mazliet atsauc atmiņā pirms desmit gadiem par leģendāru jau kļuvušo, ārkārtīgi lipīgo hitu “Saule riet”, kas nepārsteidz – autoru kolektīvs tas pats.

Svarīgākais