"airBaltic" aptur visus lidojumus uz Ukrainu

© Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" paziņo, ka sakarā ar gaisa telpas slēgšanu civilajai aviācijai no 2022. gada 24.februāra līdz 2022. gada 13.martam tiek atcelti visi tās reisi uz un no Ukrainas.

Aicinām visus ietekmētos pasažierus pārbaudīt savu rezervāciju mūsu mājaslapā, lai saņemtu naudas atmaksu, vai zvanot pa tālruni +371 67280422, lai veiktu pārrezervāciju pieejamam lidojumam pēc 13. marta.

Lidsabiedrība iesaka ikvienam organizēt savu transportu, lai pēc iespējas ātrāk izbrauktu no Ukrainas, izmantojot sauszemes transportu. Grūtību gadījumā aicinām sazināties ar savas valsts vēstniecību.

Tāpat "airBaltic" lūdz pasažierus stingri ievērot visus attiecīgo varasiestāžu izdotos noteikumus un prasības. Pasažieriem tiek stingri ieteikts pirms ceļojuma oficiālajās interneta vietnēs vai vietējās vēstniecībās pārbaudīt ceļošanas noteikumus un ierobežojumus lidostās. Noteikumi strauji mainās un katrā valstī ir atšķirīgi, tāpēc pasažieri vienmēr aicināti pārliecinieties, ka viņiem ir pieejama jaunākā informācija, kas garantēs ērtu ceļojumu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.