Pagājušajā diennaktī par 67 pieaudzis Covid-19 pacientu skaits slimnīcās

© Dmitrijs Suļžics / F64

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits ir palielinājies no 1229 līdz 1296, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

No slimnīcās esošajiem pacientiem Covid-19 kā pamatdiagnoze noteikta 655 sasirgušajiem. Kopumā aizvadītajā diennaktī stacionēti 117 Covid-19 pacienti, bet no slimnīcām izrakstīts 31 cilvēks.

No visiem stacionētajiem, kuriem Covid-19 ir pamatdiagnoze, 570 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 85 - ar smagu slimības gaitu.

Jau ziņots, ka Latvijā aizvadītajā diennaktī konstatēti 3819 jauni Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par piecu inficētu cilvēku nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra dati.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.