Valdība apstiprinās līguma projektu par dubulto nodokļu neuzlikšanu ar Krieviju

Nākamnedēļ, 14.decembrī, valdība lems par Finanšu ministrijas sagatavoto līguma projektu dubultās nodokļu uzlikšanas novēršanai sadarbībā ar Krieviju.

Izskatīšanai valdībā iesniegts rīkojums "Par Latvijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības līguma projektu par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem".

Pēc dokumenta parakstīšanas, tas tiks iesniegts Saeimā un ar Krieviju to plāno parakstīt Valsts prezidenta vizītes laikā.

LETA jau ziņoja Valsts prezidenta Valda Zatlera vizīte Krievijas galvaspilsētā Maskavā un Sanktpēterburgā plānota īsi pirms Ziemassvētkiem, no 19.decembra līdz 21.decembrim.

Ārlietu ministrijā aģentūru LETA iepriekš informēja, ka vizītei parakstīšanai sagatavots Latvijas un Krievijas līgums par sadarbību cīņā pret organizēto noziedzību, dubultnodokļu konvencija, līgums par atvieglotu robežas šķērsošanu pierobežas iedzīvotājiem, līgums par sadarbību ārkārtējo situāciju un draudu novēršanas jomā, līgumu par sadarbību vides aizsardzības jomā, kā arī līgums par sadarbību tūrisma jomā, kuru 23.novembrī apstiprināja Ministru kabinets.