Slimnīcās ārstējas 1056 Covid-19 pacienti

© Dmitrijs Suļžics / F64

Aizvadītās diennakts laikā Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits palielinājies no 967 līdz 1056, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Kopumā aizvadītajā diennaktī stacionēti 119 Covid-19 pacienti, bet no slimnīcām izrakstīti 15.

Atbilstoši NVD sniegtajiem datiem, no visiem slimnīcās esošajiem pacientiem, kuriem konstatēta inficēšanās ar Covid-19, konkrētā slimība kā pamatdiagnoze ir 579 sasirgušajiem.

No visiem stacionētajiem, kuriem Covid-19 ir pamatdiagnoze, 503 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 76 - ar smagu slimības gaitu.

Jau ziņots, ka pagājušajā diennaktī Latvijā konstatēti 3646 jauni Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par deviņu inficētu personu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra dati.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.