Sniegs starppilsētu autobusu reisus aizkavē līdz pat stundai

AS "Rīgas starptautiskā autoosta" reisi dienas pirmajā pusē kavējušies no 30 minūtēm līdz pat stundai, taču atcelts nav neviens reiss, biznesa portālam "Nozare.lv" skaidroja autoostā.

Rīta pusē esot kavējušies gandrīz visi reisi, jo bijušas arī problēmas ar iebraukšanu un izbraukšanu no pilsētas, savukārt patlaban situācija esot normalizējusies, sastrēgumu vairs neesot un arī autobusu reisi tiekot kursējot pēc saraksta, skaidroja autoostā.

Jau ziņots, ka sabiedriskais transports Rīgā no rīta kavējās vidēji līdz 40 minūtēm, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Lielākoties kavējās autobusi un trolejbusi, savukārt visprecīzākie pašlaik ir tramvaji.

Līdz plkst.8 pilsētā neesot bijuši vērojami īpaši satiksmes traucējumi, vairāk sabiedriskais transports sācis kavēties pēc plkst.8, kad iedzīvotāji devās uz darbu un pilsētas ielās bija vairāk privāto transportlīdzekļu.

Ap plkst.11 vislielākā sabiedriskā transporta kavēšanās bija Ķengaragā - tur autobusi kavējas līdz pat stundai.

Rīta pusē līdz desmit minūtēm tika kavēta tramvaju satiksme, jo ātrākai braukšanai tramvaju sliežu klātni izmantoja arī citi transportlīdzekļi. Pašlaik tramvaji kursē pēc grafika.

Svarīgākais