Šuvēja no Rīgas laimē lielāko laimestu Latvijas momentloteriju vēsturē

© f64.lv, Romāns Kokšarovs

31.janvārī tika laimēts lielākais laimests Latvijas momentloteriju vēsturē  - ceturtdaļmiljons jeb 250 000 eiro, ziņo Latvijas Loto.

Laimests ticis kādai 46 gadus vecai rīdziniecei, kura strādā par šuvēju. Laimīgā biļete iegādāta Rīgā.

"Ziemassvētku sezonas laikā man bija sajūta, ka jānotiek kādam brīnumam, tāpēc gan Pērles, gan citas biļetes iegādājos gan pati sev, gan apdāvināju radiniekus. Redziet, Ziemassvētki beidzās, bet cerība man saglabājās," viņa stāsta.

Liktenīgajā dienā laimētāja bija aprēķinājusi, ka no iepriekš iegādātajām biļetēm mazajos laimestos viņai sakrājušies 30 eiro, tāpēc veikalā iegādājusies 2 Pērles biļetes un 2 Simtgades loterijas. Viena no Pērles biļetēm slēpusi 250 000 eiro laimestu.

"Protams, ka es sākumā neticēju. Vīrs arī neticēja. Vēl tagad mums nav īstas pārliecības, ka notikušais ir īstenība," laimētāja atzīstas. Rīdziniece stāsta, ka jau kopš senākiem laikiem viņai bijis sapnis - ja laimētu loterijā, tad atjaunotu savu veco vasarnīcu. Tagad šim sapnim ir lemts piepildīties.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais